søndag 28. oktober 2012

Kjendisspotting på Kretsforum

Synnøve og Vanja har denne helgen inntatt kretsforum på Gran (Hadeland, fordi vi hade(t bra) kan). På kretsforum diskuterer man viktige saker om hvordan KFUK-KFUM-speiderne skal være som organisasjon. Men vi var mest opptatt av å spise kake og se etter kjendiser.

Gjensynsgleden var stor da en stykk bergenser veltet inn hotelldøren og fikk klem av en stykk wannabe-bergenser fra Sandefjord(a). Etter en rask innsjekk og bekreftelse av at vi ikke fikk dele rom løp vi inn i matsalen for å forsyne oss fra den fantastiske bufféen på hotellet. Vi lastet fatet med de deiligste retter, og selvfølgelig rikelig med dessert blandet inn i hovedretten... Fordi du må forsyne deg med dessert og hovedrett samtidig, i tilfelle hotellet går tom for en type dessert! Blomkål med krem er en ganske god kombinasjon!

Kvelden ble brukt til en etterlengtet oppdatering av bloggen og utforsking av hotellets fasiliteter. Vi lagde ny header der flertallet av fyrstene er avbildet. Denne inneholder flere fasiliteter, blant annet Magnus sine sko som er like lange som overkroppen hans, en Daniel som er strålende fornøyd med å bli solgt som slave, en Ingeborg som liker enhjørninger og en Synnøve, Vanja, Helene og Daniel S. som sitter på toget å synger "Nede på stasjonen" for en gjeng fasinerte briter. Vanja sprengte også noen grenser. Hun var nemlig på kun 2 meters avstand fra en hel hesteflokk.


Lørdagen startet med et brak. Dette skyldtes Vanja som stormet inn døra til rommet til Synnøve og Frida og beskyldte dem for å ha forsovet seg. Noe som ikke kunne godtas som en sannhet ettersom det fortsatt var et minutt til vekkerklokka skulle ringe. Som dekkhistorie prøver hun å fortelle om snøen som har lagt seg iløpet av natta, men en nærmere undersøkelse viser at det kun er enkelte områder med frostrim på gresset. Frokosten hentes i en fart, det inkludert rislapper, vannmelon og små halloweendruer. Det man ikke rekker å spise før flaggheis stappes i lommene for å nytes ved en senere anledning.Superduperroverkretskontaktmøtene ble innleda med bursdagsselskap. Her spiste vi marshallows, lekte skrikende papegøyer, trylla med tau og lekte ballongleken.I tillegg så var vi superkreative som dramatiserte både rekruttering og roverkongress.

De allerede storfornøyde roverne ble enda mer begeistret da de kom til lunsj og så at dagens kakebord var enda større en det til middagen dagen før. Det var ingen tvil om hvor veien gikk. Det bar rett bort til godsakene som blant annet besto av en namnamnam eplepai.

Forbundets vakreste kretser

Men hva er vel kretsforum, et sted der alle forbundets prominente personer samles, uten kjendisjakt?! Fyrstelaget var så heldig at vi fikk et helt eget bord med både Bjørgvin sin landsstyrerekontakt og generalsekretæren.


Og selvfølgelig, hva er et måltid uten kake?


Vi ønsker også å takke Haugaland sin egen Ommund for å være svært behjelpelig med kjendisfotograferinga. Du har et stort talent! 


Etter en utrolig koselig kveldssamling i kirken med en annerledes og strålende lysløype rundt bygget kom vi tilbake til hotellet for nettverksbygging, mingling, og kaffe. Og hva er vel kaffepause uten muffins, denne gangen av varianten blåbær. Det bør vel også nevnes at de var utrolig gode og at vi ikke har anelse om hvor muffinspapirtårnet som etter hvert havnet på bordet kom fra.

Vi representerte oss godt i Vemundspillet (Fyrstelaget var det roverlaget med flest roverrepresentanter på forumet, hele to stykker) og vi vil poengtere at to av de tre siste deltagerne var fyrster...


Som blant annet hadde greid å slå ut disse:
På dette bildet ba Vanja Vemund om å se litt mer fornøyd ut.. Det var nok et hardt tap å svelge
Og hva gjør man med et Vemundspill når Vemund har innsett at han ikke har mulighet til å vinne? Man lager nye utfordringer!

Det skal sies at vi var over middels begeistret da vi fant fire av forbundets kjendiser på en gang. Nemlig landssjefen, programkonsulenten, rovernemdslederen og PLU-lederen.

Vanja retter en stor takk til Anna fra Eidsmarka om presterte å fikse iphonen hennes. Som takk får du havne på Fyrstelagsbloggen!


Vi ser at rovernemdslederen jobber fokusert under presentasjonene på  kretsforum. Vi anbefaler alle å følge dette eksemplet, det kan føre til en flott læringsprosess uansett hva det måtte gjelde.

Mentometerknapp gjengen er på plass. Her fikk vi også med kjendisen Mr. Speiderbutikken (midt i bildet).
 
På tampen av helgen fikk vi også tatt bilde med vår favorittkjendis GRO fra forbundskontoret, med nydelig hår! Og Ingeborg ville også være kjendis, så hun får bilde her siden hun er den kuleste rovernemdskontakten for de aller kuleste kretsene!

Vi har hatt en utrolig fin helg på Kretsforum, tusen takk til alle som lagde program og stilte opp på kjendisbildene! Og takk til Hotell Hadeland som bare syntes det var morsomt at vi forsynte oss med dessert først og kom med høylytte gledesutbrudd når de kom med vaniljesausen.

Bildene er tatt av Ingeborg Skjelmo Kristiansen, Ommund Kolnes, Vanja Flatberg og Synnøve Bryde

Ingen kommentarer: