onsdag 26. september 2012

Sykkeltur

Hei og hopp blogglesere!

Denne uken har Fyrstelaget vært på sykkeltur til Langeskogen ved bunnen av Løvstakken. Møtet startet med at to Nordåsspeidere var de eneste som greide å møte opp tidsnok ved kirken, bare tanken er så usannsynlig at Danielene våre var i lettere sjokktilstand halve turen. Litt etter litt kom det syklende inn tre Birkelandsspeidere og en Steinsvikspeider og vi var klar til å dra...på butikken.

Etter en ett-minuttsmiddag til Vanja utenfor butikken var vi klar for en noe lengre etappe. Vi la ut i vårt vanlige tempo (den rutinerte bloggleser husker gjerne at vi ble tatt igjen av en jogger i sekstiårene på forrige sykkelmøte) og det tok ikke mange minuttene før vi hadde en brølende sykkelmosjonist bak oss som var svært misfornøyd med at vi okkuperte hele sykkelstien. Etter at vi hadde viket til siden fikk Malene blod på tann og la inn høygiret for å sykle fortere enn mosjonisten, Fyrstelagets ære sto på spill! På mirakuløst vis lå hun foran mosjonisten i hele åtte sekunder, før han forsvant ut av synsvidde og Malene returnerte til heiagjengen sin.

Etter et par feilkjøringer, så mye trilling av sykkel opp bakker at vi for andre gang fikk poeng i haikeligaen på en sykkeltur, og intensiv trakking opp bakkene på bunnen av Løvstakken ble vi ikke bare tatt igjen av en jogger, men FORBIJOGGET.

Vi innså at sykling kanskje ikke er vår spesialitet og satt oss ned i skogen. Ingeborg stilte med kakao, og Daniel M fikk som straff å lage bål etter å ha fellesbusket helt alene(!). Det gikk med andre ord ikke lang tid før vi var gode og varme og klare for andakt. Malenes andakt ble avbrutt kun to ganger, først når bålet satt fyr på skogbunnen, deretter når Danielene fikk all røyken fra det slukkede bålet i fjeset. Til slutt fikk vi avsluttet andakten og satte oss igjen på syklene og trakket hjemover mot Nesttun, denne gangen helt uten pinlige episoder (bortsett fra en kjedeavhopping, en rekke feilkjøringer og et par nestenfall).Neste møte er 2. oktober, da blir det Singstar-møte på Birkeland Menighetshus. Alle som har spill må stille med det!

PS: Hvis noen designnerder får angst av den stygge headeren vår er det fritt frem for å lage en ny til oss!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Jeg synes dere har en flott header jeg! (har bare hatt dere på RSS, så har ikke sett den før idag)

Kanskje legge til en korrekt (og moderne) forbundslogo?

Lurer litt på hva bildet øverst til høyre er for noe? :)

Men jeg er vel ikke en designernerd, så dere får se videre etter ny header :)

Fyrstelaget sa...

Bildet oppe til høyre er poenglisten etter svært få konkurranser på en 5-kamp (tror det var den i Bergen). Et godt eksempel på at de siste skal bli de fyrste =)

Gaute Brækken sa...

Hurra for Fyrstelaget!