mandag 17. september 2012

KAKE!


Forrige tirsdag var det duket for kakespising på Fyrstelagsmøtet. Målet var å lage en kake som passet til fyrstekakespaden. For å oppnå dette trengs:
  • En stor fyrstekakespade
  • En stor ovn
  • En stor kakeform
  • Store mengder kakerøre
  • Sultne fyrster og fyrere
Siden vi er Fyrstelaget ble det naturlig nok bakt fyrstekake ala Fyrstelaget, det vil si fyrstekakefyll omkranset av sjokoladekake. Med fyll til to fyrstekaker og røre til fire sjokoladelangpannekaker hadde vi et håp om at det skulle bli nok kake. Mens noen av fyrstinnene sto på kjøkkenet og kokkelerte underholdt Malene  førerne med Young rapist og Fyrstelagsmafia. En skal tross alt tidlig krøkes den som god fyrste skal bli.






Etter en liten time var kakene omsider klare, en glutenfri langpannekake og en gigantkake. Kakene ble pyntet etter beste evne før vi slapp løs alle de sultne speiderne. Utrolig nok kom vi godt over halveis gjennom kakene mens vi spilte mer mafia, og ingen kake måtte kastes takket være heroiske frivillige som tok med seg rester hjem.

Tusen takk til alle fyrerne som stilte opp på en dag hvor det var litt tynt på roversiden, og til Karen som kom innom og hjalp til med spisingen. Vi er spesielt fornøyde med at fyrerne gravde ut fyrstekakefyllet fra sjokoladekaken fordi det var det beste, slikt blir det gode rovere av!

Neste fyrstelagsmøte er 25. september, da blir det SYKKELTUR!

Ingen kommentarer: