onsdag 16. oktober 2013

Ufrivillig fyrstehjelpsmøte

Roverlagssesongen er godt i gang! Vi har rukket å lage nytt banner (og så drukne det på 5-kamp), ha vårt årlige Lars Monsen-møte (mer om det en annen gang), delta på RoverRebusRally med NSF, toppe haikeligaen for rovere, og mye mer. Forrige tirsdag var kakebaking og brettspill på halvårsplanen, men alt gikk ikke helt etter planen...

Ti kakeklare fyrster og fyrstinner stilte opp i Skjold kirke, og startet bakingen med strålende humør og høyt lydnivå. Selv om Ingelin ikke kom på møtet ble det glutenfrie cupcakes med frosting i fyrstelagsfarge på menyen. Røren ble klar for rekordtid, klok av skade satte vi ovnen 50 grader lavere enn det som var oppgitt i oppskriften, satt inn muffinsbrett og gikk for å spille kortskalle.

Siden ingen hadde med seg kortskalle fant vi heller på personer til hverandre, og gjettet oss frem til hvem vi var. Etter nærmere en time var tre brett med muffins klare, tre fyrster hadde tatt en tidlig kveld, og kun Marianne og Synnøve gjettet fortsatt på hvem de kunne være. Cupcakene ble pyntet med ekstremt turkis frosting, og Marianne slikket i seg frosting til hun ble blå i halve fjeset mens hun prøvde å finne ut at hun var Cookie Monster fra Sesam Stasjon. Vi fikk også gitt vekk en cupcake til en mann med glutenallergi-HURRA!

Etter at de siste hadde funnet ut hvem de var og nesten alle cupcakene var oppspist oppdaget vi et problem. Vi led nemlig av både fyrste- og andregrads frostingskader! Som de superspeiderne vi er skaffet vi oss kjapt oversikt over symptomene og forsøkte å behandle skadene.

Fyrsteordens frostingskader:
Symptomer: Overflatisk misfarging av hender og ansikt, samt tenner og tunge.
Behandling: Vann og såpe, tannkost og tannkrem

Andreordens frostingskader:
Symptomer: Kvalme, sterke angrende følelser, smerte i vitale organer som magesekken.
Behandling: Mye hvile, fosterstilling og trøstende ord

Vi har fremdeles ikke oversikt over mulige ettereffekter av skadene, og oppfordrer alle til å spise forsvarlig!

Over og ut, turkisfarget trut!

Ingen kommentarer: