tirsdag 13. september 2011

Vi viser oss frem!

I dag var det duket for et møte der vi skulle få vise oss fra vår beste side i verdens vakreste by. Vi forventet rekordstort oppmøte i god Birkelandstil! Tillatelsen var hentet fra Bergen kommune, kakepsaden hentet frem fra speiderloftet, presenning, sisal og livline lå klart i Ingeborgs gigantiske speidersekk og vi var giret...

Den første krisemeldingen var at selveste fyrsten ikke kunne komme, leder, steinsvikinger, birkelendinger og nordåsinger fulgte på. Det hele toppet seg når vi sto på festplassen og ringte Daniel M for å spørre hvor han var, "Nei, jeg er jo i Skjold så klart". Så da sto vi der, kremen av kremen, ett fantastisk medlem fra hver speidergruppe; Vanja, Ingeborg, Torstein. Så da var det så klart duket for (*trommevirvel*) KAFFE OG KAKE HOS VANJA!

På veien bort greide selvfølgelig Ingeborg å vise seg frem fra flere vinkler




Hun hjalp en gammel mann over veien OG løp ut av butikken for å gi en stakkars mann isen han hadde glemt igjen. Alt dette iført: Hårstrikk - H&M, Øredobber - Bjørklund, Speiderskjorte m/sjal og hylser - Speiderbutikken, Armbånd - Karmøy, Tights - Custom made, Sokker - Kari Traa.

Vi foret oss opp på fyrstekake (kuttet på ekte fyrstevis der alle holder i kakespaden), bananmuffins og nytraktet kaffe fra "Løvenes konge"-kopp.

Selvfølgelig hadde vi premiesermoni både for å svare først på invitasjonsmailen og for å kjøpe inn fyrstekake (i mangel på fyrstedeltakelse, *hosthost* MALENE). Vinnerene ble Vanja og Torstein som fikk hver sin faktiske "Ole Brumm"-bok og grønn kjærlighet! LYKKE!

Vi håper på større deltakelse neste gang vi skal vise oss frem og gleder oss til neste rovermøte når vi skal ha Birkelandmøte og være totalt bakvendt!

Ingen kommentarer: