onsdag 7. september 2011

CUPCAKES!

I anledning Marianne sin bursdag denne uken (ikke i anledning salg på bunnpris slik enkelte trodde.....MALENE) var det intet som passet bedre enn et cupcakemøte på tirsdagens Fyrstelagsmøte.
Det skal nevnes aller først at Malene gikk inn på speiderloftet i håp om å miste fyrstetittelen for så å glemme Marianne sin bursdag, smelte en plastpose fast i muffinsbrettet to ganger og å ha en (veldig god) andakt om ting hun ikke skjønner.. Så Malene er fremdeles fyrste.


Muffins ble stekt, noen med blåbær, noen med fyrstekake, noen med turkis glasur og noen med grønn glasur. Noen muffins var lyse, noen muffins var brune, noen muffins svettet turkise dråper, mens andre muffins ble slukt hele før de kom så langt. Noen muffins var opp-ned i formen sin, mens andre muffins ville helst rulle rundt på gulvet. I retroperspektiv kan vi trygt slå fast at Fyrstelaget på mange måter er som en haug med muffins.

Som de produktive jentene vi er fant vi fort ut at vi skulle male ferdig den første tredjedelen av det fantastisk flotte banneret vårt (det i størrelse M) SAMTIDIG som vi spiste muffins OG danset til norske Disneytoner som strømmet ut av Lars Eric (den flotte radioen vår). Med andre ord: vi trenger ingen Magnus for å drive med multitasking på HØYT nivå!

Inspirert av Lars Eric vil vi for første gang i bloggens historie legge ut en musikkvideo fra cden vi hørte på, denne vakre sangen dedikeres til fyrstelagskvartetten, for til og med vi kunne gjort en bedre jobb:

Etterhvert som kvelden gikk skjedde det som har vært fryktet i flere år, Steinsvikjentene ble hentet en etter en og Birkelandjentene var alene på speiderloftet. Med følgende resultat:

Jeg tror det er best å avslutte historien her, vi gleder oss til neste rovermøte når vi skal vise oss frem i all vår prakt!

Ingen kommentarer: