søndag 4. desember 2011

Ticket to ride

Forrige tirsdag feiget fyrstelaget totalt ut fra utemøtet på Fanafjelllet (pga. sykdom, lover!) og gikk for et klassisk spillmøte. Vi utnyttet oss selvfølgelig av den store fordelen det er å ha lederen av RoverBjørgivn i roverlaget, og spilte Ticket to Ride (legg merke til den vakre sabotasjoen av grønn spiller).

Etter å ha sendt Malene, Marianne og Line av gårde for å bake boller og lage kakao (med en viss bekymring for at Marianne skulle spise opp alt, mistanken ble bare sterkere når de var borte i nesten to timer for å steke to brett med boller..) satte vi i gang med spilling, tre rutinerte, to nybegynnere og småsyke Vanja som observatør. Dette kunne selvfølgelig bare ende på en måte: Vanja gikk fra å være observatør til å organisere sabotasje av alle sine fantastsike ruter, til stor begeistring for de som faktisk spilte.

Ticket to Ride ble altså forkastet etter en runde, og i stedet gikk vi over til å teste hverandres ferdigheter om hverandre, i følge speiderbladet sin nye quiz er jo alle i Fyrstelaget kjærester så da burde vi ha litt grunnkunnskaper av typen; "Hvis Eli var en frukt, hvilken ville det være?" og "Hvis Daniel var en lyskilde, hvilken ville det vært?" (Laser så klart).

Neste tirsdag er det også satt opp spillmøte på planen, og vi gleder oss selvfølgelig masse :D

Helt til sist må vi i reaksjonen gratulere fyrstelagets nesteleder INGEBORG med 17-årsdagen, fordi vi er så glad i deg har vi laget denne flotte burdagsgaven til deg:

Gratulerer med dagen!

Ingen kommentarer: