fredag 7. februar 2014

Kongressangen - behind the scenes

I forkant av roverfemkampen forfattet Fyrstelaget en promoteringssang for Roverkongressen 2014. Som kjent skal kongressen arrangeres her i Bergen, og superfyrstinne Vanja skal være kongressjef. Etter urpremieren på femkampen fikk sangen hvile en stund før den ble spilt inn i juleferien, og på årets første roverlagsmøte var det på tide å spille inn musikkvideo.

Sangen varer i ett minutt, og det er vanskeligere enn en skulle tro å fylle opp 60 hele sekunder med materiell. Vi var enige om å tolke teksten så direkte som mulig, og å legge fra oss selvhøytideligheten i døren.












Selvhøytidelighet - NEI TAKK!

Som det måtte gå ble påfunnene særere og særere utover kvelden. Vi lagde et fort av stoler og bandt fast Ragnhild på toppen, Håvard hadde et svært engasjert innlegg om kake, og muffinser ble slengt veggemellom da det ikke var kake nok til alle mann.

Vi anbefaler alle å lage film med roverlaget en gang, hele vår film er filmet med iPad, så man trenger ikke de store ressursene. Bare slå til med en god dose kreativitet, og spør oss gjerne om tips når vi sees på roverkongressen.


Ingen kommentarer: