onsdag 27. november 2013

Utradisjonelt kafémøte

En ellers vanlig og reintung tirsdag ble på ekte Fyrstelagsvis om til et super sosialt og latterfylt lyspunkt denne uken.

Vi i Fyrstelaget er veldig flink på å leke leker type "hva er det som er der borte?", og det gjordes ingen unntak ved dette møte. Det ble nemlig lekt en kjapp lek med initiativ fra Annica sin side av "er det Ragnhild eller en rask gammel dame?", hvor Vanja fant ut at nei, gamle damer går ikke SÅ fort. Ragnhild takket pent for komplementet, og så bar det avsted på bussen til byen.

Imens gjemte Marianne seg fra regnet på diverse kjøpesentre i byen etter jobb, til resten av gjengen kom. Og da Vanja gikk hjem, dumme eksamenstid, møtte Amalie, Merete, Annica og Ragnhild opp med Marianne før det ble satt igang kafé jakt.

Det ble da ikke noe spesielt tradisjonelt kafémøte, ettersom vi faktisk endte opp med å ikke å dra på noen kafeer. Det ble derimot ingen tomme mager og sure miner av den grunn, for i ekte Fyrstelags stil ble det nok av søtsaker på oss.

Vi hadde en god start hvor vi begynte på Kanel på Galleriet, men vi bestemte oss for å heller å dra andre steder. Ruten vår var som følger; Den nye Starbucks som er kommet til Bergen > 7-Eleven > Deli de Luca  > McDonalds > 7-Eleven. Og det eneste stedet vi faktsisk satt oss ned var på McDonalds.



Hva som ble kjøpt (og ja det er viktig å gå i detalj);
Merete: Chocolate Chip Creme fra Starbucks - McFlurry, pommes frittes og cheeseburger fra McDonalds - Caffe Mokka fra 7-Eleven.
Amalie: Caffe Mokka fra 7-Eleven - Is med sjokoladesaus og cheeseburger fra McDonalds.
Marianne: Classic Hot Chocolate fra Starbucks - oreokake fra Deli de Luca.
Ragnhild: Blåbær muffins fra Starbucks.
Annica: Willy Wonka Nerds og Orangina Red Orange fra Deli de Luca

Må jo nesten nevne øyeblikket på Starbucks hvor Merete sa hva hun hadde bestilt, som var Chocolate Chip Creme, og Marianne bare "Hæææ?! Cupcake milkshake?!". Og da hadde vi det gående! Merete begynte å le og Marianne begynte å le, og da begynte Amalie å le av oss og så begynte Merete å le av Amalie.

Etter vårt litt utradisjonelle, men vellykkede kafémøte dro vi glad og fornøyd hjemover med Bybanen.

Ingen kommentarer: