onsdag 22. februar 2012

Vanja er TEIT

Dette innlegget er dedikert til JP, sannsynlgivis den eneste NSF-speideren som har bloggen vår i "Favoritter" i nettleseren. JP er kul! (Bildet under er JP som ser på alle dere som ikke har bloggen vår i Favoritter!)


Denne uken hadde vi karneval på speiderloftet, temaet var "Vi kan redde planeten" og roverne kledde seg ut som alt fra solcellepanel til pirat. Ekstra hyggelig var det at vi fikk besøk av de to aspirantene våre Ingrid Ha og Ingelin for første gang.

I kjent stil startet Vanja møtet med å sette aspirantene i middaglagingsarbeid, og å kjefte på Else som brukte både "Hvis du har lyst" og "Vær så snill" i samme aspirantkommando, makan!
I ukjent stil veide hun deretter opp for det hele med å ha en andakt der budskapet var at Vanja er teit. Vent, hæ? Var det ikke det som var budskapet? Ååå, budskapet var visst at vi skulle være flinke til å tenke fine ting om oss selv og andre, og så var det noe om meitemarker...

Magnus og Else var også på besøk fra sine respektive folkehøyskoler for å glede oss med sitt nærvær, og i Magnus sitt tilfelle skuffe oss med sin elendige mafiaspilling og prøve å prakke på oss tørre rundstykker. Kom hjem oftere begge to!

I dag avslutter vi med et visdomsord fra selveste Charles Dickens: There is nothing better than a friend, unless it's a friend with chocolate.

PS: Forbundet har laget en poster med en fyrstinne på! Linn er kul!


Ingen kommentarer: