onsdag 3. april 2013

Sofapimping!

Noen roverlag liker å kjøre rundt i hjemmepimpede biler mens de hører på høy musikk. I Fyrstelaget liker vi å henge i hjemmepimpede sofaer, spise fyrstekake og synge Disneysanger. Den første roverlagssofaen vår Kompis den Fyrste måtte kremeres på Roverleir i 2011, og han har etterlatt et sofaformet hull i roverlagshjertene våre :(
For å fylle hullet har vi fått inn Kompis den Andre og Kompis den Fyrste junior. Sofaene hadde fått litt hard medfart i sitt forrige hjem, så denne uken var vi klare med tøyrester, tekstiltusjer, nål og tråd for å få litt Fyrstelagssjel inn i sofaene våre!



Dette roverlagsmøtet går inn i historien som et av de mest produktive noensinne, vi fikk lappet over hull, sydd på roverlagsnavn og -motto, spist cookies og fyrstekake, støvsugd sofaene, sunget barnesanger, og hatt fotoshoot i de flotte sofaene våre!

Undertegnede har flere ganger understreket at Fyrstelaget er perfekt til testing av f.eks. bymanøveroppgaver fordi speiderferdighetene våre er på nivå med en patrulje bestående av middels smarte femteklassinger. Men her kommer det hederlige unntaket:  Vi er sinnsykt flinke til å sy! Ikke bare henger alt fast på sofaene, men vi har sydd i en rekke ulike stiler og med minst tre typer sting som egentlig ikke finnes! Arbeidsmoralen er derimot ikke alltid på topp, et stykke ut i møtet hørte man fra putestasjonen:

Nå er jeg på mitt femte sting
Sjung falleri! Hei Fallerallera!
Mitt femte sting...


Neste roverlagsmøte er om to uker på Smøråsen, vi gleder oss til å se dere der!





Ingen kommentarer: