tirsdag 27. september 2011

!etømtdnevkaB

Etter en ukes lang og grusom pause var det endelig på tide med Fyrstelagsmøte igjen! Bakvendtmøte sto på programmet, noe alle hadde gledet seg veldig til og grublet på langt om lenge og lengre om kort på hva i all verden vi skulle finne på.

Alle tok på seg flotte speiderskjorter (bakvendt så klart) og vi åpnet møtet med tradisjonell avslutning Fader Vår - Speiderbønnen (baklengs) - Speidersøster. Etter hastespising av cookies og matpakke dro vi ut på tur, og til vår store forferdelse skulle vi på Lagunen, et av Norges største kjøpesentre! Fyrstelaget er vel ikke akkurat kjent for å være spesielt glade i shopping men vi kvinnet oss opp og tok steget inn i rosabloggernes paradis..

Alle hadde fått en lapp med navnet på en annen fyrste(/fyrstinne) og første oppgave var å gå inn på Coop Obs og kjøpe en gave til denne personen for så mye penger som du ville brukt på deg selv. Det ble kjøpt inn store mengder snop og smågodt, samt andre ting som glass, klistremerker, "Ole Brumm"-bok og spennende frukt! Vi fikk også ikke testet evnen vår til å ikke snakke forlengs mens vi ikke lente oss til stolper og ikke ventet på de raskeste av fyrstinnene. Etter ca. 15 min ble de fleste enige om at det var meget forvirrende med så mange motsigelser i samme setning og bakvendtsnakking ble sakte men sikkert avviklet.

Etter turen på Lagunen gjorde vi alt det gøye som "Vi kommer aldri til å få oss kjæreste for det står i jentebladene"-gjengen, altså de som ikke liker kjøpesentre (for anledningen bestående av Vanja, Malene og Torstein) hadde fått gjennom at vi skulle gjøre. Først dro vi på Toys'r'us, lekte med bilene, i rutsjebanen og på hatteavdelingen.




Så var det på tide med en snartur innom XXL for å synge speidersanger i speiderlavoen deres. Her kom også turens definitive høydepunkt når en totalt fremmed mann stakk inn hodet og spurte om liggeunderlaget han hadde valgt var bra nok for overnattingstur i helgen, for vi så ut som vi hadde peiling på sånt! Etter en rask runde med Mahognysengsangsynging (langt ord!) dro vi tilbake til speiderrommet, spiste fyrstekake og leste om Johannes Jensen. (Beklager dårlig timing og kvalitet på video, men redigering holder vi oss for god til!)


Helt, helt, helt til sist kronet den gamle fyrsten en ny fyrste! Marianne greide å først kræsje i en dør, så gå på rumpen i en fortauskant OG SÅ trakke over. Da kunne det ikke bli noe annet enn en fyrstetittel på henne. Vi gratulerer Malene så mye med å ha nådd sitt livs store mål! Det neste må jo bli "Peace on Earth", med mindre du er tilbake som fyrste allerede på Mandag =)

I ettertid vil vi nok tenke tilbake på dette møtet som noe av det gøyeste vi gjorde denne høsten. Alt fra mannen i lavoen, til ungene som pekte og så forbløffet på oss, de voksne som latet som ingenting og ikke minst de deltidsansatte i ulike bedrifter som fikk reddet sin kjedlige senvakt! Vi gleder oss masse til neste uke, for da er det nemlig kollektivuke! Hvis du vil komme på middagsbesøk/overnattingsbesøk er det bare å skrike ut i kommentarfelt/på facebook/på SMS! Vi skal prøve å blogge så mye som mulig hele uken!

Speiderhilsen Fyrstelaget

PS: Verdens beste kjæresteemne søker speiderjente! (Eventuelt, speiderjentene er litt unge for han, men tror han er en strålende kjæreste). Torstein viste seg i dag fra sin beste side, ikke bare disket han opp med mørk sjokolade og jordbær i gave til Marianne, men han viste og frem sine myke sider (som på bildet). Ikke minst er han skikkelig mann med ekte tutehorn på sykkelen sin, meld gjerne din interesse i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer: